AnaSayfa / Genel / Kahve falında içeri terliği görmek

Kahve falında içeri terliği görmek

Kahve falında içeri terliği görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında içeri terliği gördüyseniz:

  • Aralarından daha az sıkıcı olanları elemekle kalmayıp en eğlenceli ya da ilgi çekici olanlarını bulmalısınız.

Kahve falında içeri terliği görmek zorlukların günden güne artacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapıyı açıp içeri girmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında kapı açıp içeri girmek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden içeri bakmak maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su içerisinde yılan görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına işaret eder.

Kahve falında içeri girmek büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında camdan içeriye girmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında balkondan içeri girmek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir