AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu suya düştüğünü görmek

Kahve falında çamurlu suya düştüğünü görmek

Kahve falında çamurlu suya düştüğünü görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında çamurlu suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla uyumlu bir çalışma örneği göstereceksiniz.

Kahve falında çamurlu suya düştüğünü görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında birinin çamura düştüğünü görmek yüksek makamlara geleceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında birini çamura düşmüş görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında çamura düşürmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, bazı konularda konuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamura düştüğünü görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunun çamura düştüğünü görmek kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çamura düşen birini görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu su dökmek hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir