AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini çamura düşmüş görmek

Kahve falında birini çamura düşmüş görmek

Kahve falında birini çamura düşmüş görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, çok daha iyi günler göreceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine, hak yoluna döneceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini çamura düşmüş gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı karşılamak için yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçmanız söz konusu olabilir.

Kahve falında çamura düştüğünü görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, daha rahat bir hayatı olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin çamura düştüğünü görmek sorunlarının birken beş olacağına, mevki makam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini çamura düşmüş görmek ailesini utandırmayacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında çamura düşen birini görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, bir koyduğu işten üç alacağına inanılır.

Kahve falında çamura düşürmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suya düştüğünü görmek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun çamura düştüğünü görmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu dereye düşmek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir