AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin çamura düştüğünü görmek

Kahve falında birinin çamura düştüğünü görmek

Kahve falında birinin çamura düştüğünü görmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin çamura düştüğünü gördüyseniz:

  • Diğerlerine yapacağınız yardımlar boşa gitmeyecek.

Kahve falında birini çamura düşmüş görmek yeni işlere gireceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamura düşürmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunun çamura düştüğünü görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamura düştüğünü görmek istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına işarettir.

Kahve falında birinin çamura düştüğünü görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında çamura düşen birini görmek atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suya düştüğünü görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına yorulur.

Kahve falında karlı çamur görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir