Kahve falında çamurlu suya bakmak

Kahve falında çamurlu suya bakmak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suya bakmak gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı yatırımlar konusunda şanslısınız.

Kahve falında çamurlu suya bakmak sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında akan suya bakmak uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek yerden suya bakmak hanenizde bolluk olacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında suya bakmak çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında su falına bakmak üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında deniz suyunun tadına bakmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, maddi açıdan zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında su kuyusuna bakmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yüksekten suya bakmak eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top