AnaSayfa / Genel / Kahve falında su falına bakmak

Kahve falında su falına bakmak

Kahve falında su falına bakmak çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su falına bakmak gördüyseniz:

  • Sadece öğleden sonra modumuz bir miktar düşebilir.

Kahve falında su falına bakmak zenginlik içinde olacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine tabir olunur.

Kahve falında fala bakmak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine kahve falı bakmak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına işarettir.

Kahve falında birine fal bakmak çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, variyetini çoğaltacağına inanılır.

Kahve falında kendine fal bakmak aksiliklerin son bulacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kağıt falı bakmak elinin darlığa düşmeyeceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine inanılır.

Kahve falında bir kişinin falına bakmak kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine işaret eder.

Kahve falında kendine kahve falı bakmak sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir