AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu sudan kaçmak

Kahve falında çamurlu sudan kaçmak

Kahve falında çamurlu sudan kaçmak aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, kazancının katbekat artacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu sudan kaçmak gördüyseniz:

  • Duygusal konularda karar almakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında çamurlu sudan kaçmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu sudan çıkmak büyük bir şansın elden kaçırılacağına, iş hayatında zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında çamurlu sudan atlamak fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu sudan kurtulmak başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, inancını bir kenara atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu sudan geçmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sudan kaçmak kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bulanık sudan kaçmak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına tabir olunur.

Kahve falında çamurdan kaçmak sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir