AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurdan kaçmak

Kahve falında çamurdan kaçmak

Kahve falında çamurdan kaçmak dinen sakıncalı bir iş işlediğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurdan kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin geciktirilmesi veya sonlandırılması için ricalarda bulunmanız gerekebilir.

Kahve falında çamurlu sudan kaçmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında çamurdan kaçmak kafa dinleyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında çamurla oynadığını görmek onlardan medet umacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu bahçe görmek eline geçen malları tutamayacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında banyoda çamur görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çamurlu yüz görmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, yakın bir dostla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamura batıp çıkmak yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bol para kazanacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu ayak izi görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir