AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda koşmak

Kahve falında suda koşmak

Kahve falında suda koşmak sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, işlerin günden güne bozulacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda koşmak gördüyseniz:

  • İstikrarı korumanız olumlu sonuçlar doğuracağa benziyor.

Kahve falında çamurlu suda koşmak şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında suda koşmak alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına işarettir.

Kahve falında bulanık suda koşmak konforunun artacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine alamet eder.

Kahve falında akan suda koşmak işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğine koşmak yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzda koşmak çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında tuvalete koşmak zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, kendisine gelemeyeceğine delalettir.

Kahve falında çimenlikte koşmak maddi olanaklarının artacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir