Kahve falında sele kapılmak

Kahve falında sele kapılmak deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine işarettir.

Kahve falında sele kapılmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz kadar anlatın, uyarın veya işaretleri göstermeye çalışın sizi dinlemeyeceklerdir.

Kahve falında çamurlu sele kapılmak maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sele kapılmak çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın sele kapıldığını görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sele kapıldığını görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, gereken sabrı göstereceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunun sele kapıldığını görmek neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına tabir olunur.

Kahve falında evinin sele kapıldığını görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla sele kapılmak iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insanların sele kapıldığını görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top