AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu kıyafet görmek

Kahve falında çamurlu kıyafet görmek

Kahve falında çamurlu kıyafet görmek kendisini çaresiz hissedeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında çamurlu kıyafet gördüyseniz:

  • İşiniz veya kariyerinizle ilgili bir adımınız belli bir hedefte ya da yönde plan dışı ilerleme anlamına gelebilir.

Kahve falında çamurlu kıyafet görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyafetinde çamur görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini asker kıyafetiyle görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine inanılır.

Kahve falında bahriyeli kıyafeti görmek çalışıyorsa terfi alacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine alamet eder.

Kahve falında yanan kıyafet görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında güvenlik kıyafeti giymek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz gece kıyafeti görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, hayırlı haberler alacağına inanılır.

Kahve falında renk renk kıyafet görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir