AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahriyeli kıyafeti görmek

Kahve falında bahriyeli kıyafeti görmek

Kahve falında bahriyeli kıyafeti görmek rahatsızlıkların son bulacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bahriyeli kıyafeti gördüyseniz:

  • Çok eski bir dosttan sevindirici bir haber alacaksınız.

Kahve falında bahriyeli kıyafeti giymek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahriyeli kıyafeti görmek büyük kazançlar sağlanılacağına, anne babanın birbirine düşeceğine yorulur.

Kahve falında bahriyeli subay görmek üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına delalet eder.

Kahve falında bahriyeli olmak çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bahriyeli görmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahriye askeri olmak işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyafetini kaybetmek neşeleneceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında kıyafet çıkarmak uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir