AnaSayfa / Genel / Kahve falında renk renk kıyafet görmek

Kahve falında renk renk kıyafet görmek

Kahve falında renk renk kıyafet görmek fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına işarettir.

Kahve falında renk renk kıyafet gördüyseniz:

  • Göz kamaştıran haliniz kıskanç kişilerin ilgisini üzerinizde topluyor.

Kahve falında mavi renk kıyafet görmek bir sebeple işsiz kalınacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına inanılır.

Kahve falında turuncu renk kıyafet giymek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz renk kıyafet görmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, yokluk içine gireceğine alamet eder.

Kahve falında sarı renk kıyafet görmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında siyah renk kıyafet görmek çok yıpranacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renk renk kıyafet görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli kıyafetler görmek çevresinin genişleyeceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı renkli kıyafet görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, maddi gücünün de daimi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir