AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gece kıyafeti görmek

Kahve falında beyaz gece kıyafeti görmek

Kahve falında beyaz gece kıyafeti görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, kısmetlerinin bol olacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz gece kıyafeti gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan uzak durun.

Kahve falında beyaz gece kıyafeti giymek umutlarının boşa çıkmayacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz gece kıyafeti görmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, dostlarını da iyi seçeceğine alamet eder.

Kahve falında gece kıyafeti görmek hayırlı bir işe başlayacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı gece kıyafeti giymek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah gece kıyafeti giymek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, helal rızka kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil gece kıyafeti giymek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil gece kıyafeti görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kına gecesi kıyafeti görmek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir