AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu havuz görmek

Kahve falında çamurlu havuz görmek

Kahve falında çamurlu havuz görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına işaret eder.

Kahve falında çamurlu havuz gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında çamurlu havuz görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamur dolu havuz görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında çamurlu havuzda yüzmek fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine delalettir.

Kahve falında çamur havuzu görmek aydınlık bir döneme girileceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalet eder.

Kahve falında çamur havuzuna girmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına yorulur.

Kahve falında sığ havuz görmek bunalacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil su dolu havuz görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında havuz kaydırağı görmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir