AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur havuzu görmek

Kahve falında çamur havuzu görmek

Kahve falında çamur havuzu görmek rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, bol kazanç elde edileceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına delalettir.

Kahve falında çamur havuzu gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemek gerekiyor.

Kahve falında çamurlu havuz görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamur havuzu görmek kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine inanılır.

Kahve falında çamur havuzuna girmek çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında çamur dolu havuz görmek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu havuzda yüzmek rakiplerin başarı kazanacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında su dolu havuzda yüzmek uzaktan haberler işiteceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında havuz girmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havuzda yarış yapmak girdiği her işte büyük adımlar atacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir