AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu elbise görmek

Kahve falında çamurlu elbise görmek

Kahve falında çamurlu elbise görmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, şan şöhret kazanacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, kendi geleceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu elbise gördüyseniz:

  • Sezgilerinize daha fazla güvenmeniz gerekiyor.

Kahve falında çamurlu elbise görmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elbisede çamur görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında elbisenin çamur olduğunu görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu elbise yıkamak olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına inanılır.

Kahve falında çamurlu terlik giymek iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinin çamur olduğunu görmek dertlerinden arınacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında çamurlu köpek görmek onların önüne geçeceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çamuru yüzüne görmek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir