AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu köpek görmek

Kahve falında çamurlu köpek görmek

Kahve falında çamurlu köpek görmek hayatının zorlaşacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, geçim kaygısı duymayacağına, sağlığının da bozulacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu köpek gördüyseniz:

  • Çevrenize kırıcı davranışlarda bulunmaktan kaçının.

Kahve falında çamurlu köpek görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine rivayet eder.

Kahve falında çamurda köpek görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu çukura düşmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına inanılır.

Kahve falında gelinliğin çamur olduğunu görmek aksiliklerin baş göstereceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çamur yutmak rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünde çamur görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında çamurlu yolda yürümek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, esenliğe kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabının içinde çamur görmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir