AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizme çamur görmek

Kahve falında çizme çamur görmek

Kahve falında çizme çamur görmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına yorulur.

Kahve falında çizme çamur gördüyseniz:

  • Son derece ciddi çalışmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında çamurlu çizme görmek bereketli yağmurlara, yaşadığı yerin güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında çamurlu çizme giymek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu çizme yıkamak zor durumlara düşüleceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çizme çamur görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Kahve falında çizmeyi kaybetmek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni siyah çizme görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında parlak çizme görmek çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, hayatının da düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında çizme bot görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir