AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan dereler görmek

Kahve falında akan dereler görmek

Kahve falında akan dereler görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, büyük başarılara imza atacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, kazancın katlanacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akan dereler gördüyseniz:

  • İlginizi çekmeyen teklif, davet, plan ya da düzenlemelerde yer almak zorunda değilsiniz.

Kahve falında bulanik akan dere görmek kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında akan derede balık görmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine delalet eder.

Kahve falında dereden akan su görmek kırgınlıklar yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına işarettir.

Kahve falında hızlı akan dere görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akan dereden su içmek toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında akan derede yüzmek sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında şiddetli akan dere görmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine işarettir.

Kahve falında çamur akan dere görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, atılan adımların boşa gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir