AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan derede yıkanmak

Kahve falında akan derede yıkanmak

Kahve falında akan derede yıkanmak mutluluğun günden güne daha da artacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, masumluğunu ispat edeceğine yorulur.

Kahve falında akan derede yıkanmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi endişelendiren şeyler olabilir.

Kahve falında akan dereden geçmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında ters akan dere görmek eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında mavi akan dere görmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine alamet eder.

Kahve falında akan dereler görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akan derede yüzmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok akan dere görmek mal ve para sahibi olacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında çok su akan dere görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gür akan dere görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir