Kahve falında çamurlu duvar görmek

Kahve falında çamurlu duvar görmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, rızkının azalacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında çamurlu duvar gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan sözler başınızı belaya sokabilir.

Kahve falında çamurla duvar sıvamak büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvarı çamurla sıvamak maddi durumun düzeleceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine delalet eder.

Kahve falında duvara çamur görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu duvar görmek huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında çamurdan duvar yapmak üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında duvarda resmini görmek Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin duvarlarını temizlemek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine delalet eder.

Kahve falında duvarların sallandığını görmek sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir