AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurdan adam görmek

Kahve falında çamurdan adam görmek

Kahve falında çamurdan adam görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, başarıdan başarıya koşacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına alamet eder.

Kahve falında çamurdan adam gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirisiniz.

Kahve falında çamur adam görmek yükseleceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurdan adam görmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında çamura batmış adam görmek eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzü çamurlu görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına inanılır.

Kahve falında bulanık çamur görmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çamurda oturmak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzerinin çamur olduğunu görmek zorlukların aşılacağına, bereket ve zenginlik bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu yol yürümek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, elde edilen nasibin artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir