AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu yol yürümek

Kahve falında çamurlu yol yürümek

Kahve falında çamurlu yol yürümek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında çamurlu yol yürümek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin saçma gelebilecek anonslarının üzerinde durmamanızda fayda var.

Kahve falında çamurlu yol yürümek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamur yol görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu yol görmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yolu çamur görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında çamurlu yollar görmek uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu bir yol görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına yorulur.

Kahve falında yol yürümek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine delalet eder.

Kahve falında gece yol yürümek ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir