AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil başlı ördek yakalamak

Kahve falında yeşil başlı ördek yakalamak

Kahve falında yeşil başlı ördek yakalamak sıkıntıya düşeceğine, karamsar ve umutsuz olacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, kaybettiği şeyi bulmasına alamet eder.

Kahve falında yeşil başlı ördek yakalamak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda eskiye dönüş söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil başlı ördek yakalamak sevindirici olaylar yaşayacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil başlı ördek görmek kariyer planının altüst olacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında yeşil ördek yakalamak yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çift başlı yeşil yılan görmek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına rivayet eder.

Kahve falında iki başlı yeşil yılan görmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil başlı yılan görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında canlı ördek yakalamak düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaban ördeği yakalamak kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir