AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabısız çamurda yürümek

Kahve falında ayakkabısız çamurda yürümek

Kahve falında ayakkabısız çamurda yürümek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, itibarın sarsılacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabısız çamurda yürümek gördüyseniz:

  • Gerçek herkese farklı görünüyor.

Kahve falında ayakkabısız çamurda yürümek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurda yürümek kişinin kafasının rahat edeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sulu çamurda yürüdüğünü görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında beyaz çamurda yürümek iyiliklerden yüz çevirmeye, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu karda yürümek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, düşmanlarımızı alt etmeye delalet eder.

Kahve falında kırmızı çamurda yürümek onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına işarettir.

Kahve falında yalın ayak çamurda yürümek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına işarettir.

Kahve falında çamur üzerinde yürümek adının hiç yok yere lekeleneceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir