AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çamurda yürümek

Kahve falında beyaz çamurda yürümek

Kahve falında beyaz çamurda yürümek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çamurda yürümek gördüyseniz:

  • İnatçı olmanız veya uzlaşmaya yanaşmamanız durumunda kazanmanız zor olabilir.

Kahve falında beyaz çorapla çamurda yürümek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz çamurda yürümek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çorapla çamurda yürümek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, bir hastalığa maruz kalacağına delalet eder.

Kahve falında çamurlu yoldan yürümek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabısız çamurda yürümek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamur üstünde yürümek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına tabir olunur.

Kahve falında çamurlu tarlada yürümek barış ve sevgi içinde olacağına, bir bebek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurda yürüdüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir