Kahve falında altın ok görmek

Kahve falında altın ok görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında altın ok gördüyseniz:

  • Bireysel çalışmalarda başarı elde etmek kolaylaşabilir.

Kahve falında altın ok görmek tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine alamet eder.

Kahve falında oğluna altın vermek borçların ödeneceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına işarettir.

Kahve falında oğlundan altın almak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına yorulur.

Kahve falında oğluna altın takmak ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunun damat olduğunu görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında okçu olmak gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında oğlunu sünnet ettirmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, maddi gücünün yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında evde yasin okutmak başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir