AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğluna altın takmak

Kahve falında oğluna altın takmak

Kahve falında oğluna altın takmak alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına inanılır.

Kahve falında oğluna altın takmak gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri ya da ailenizi ilgilendiren konularda ufak tefek stresler yaşanabilir.

Kahve falında oğluna altın takmak her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına delalet eder.

Kahve falında oğluna nişan takmak çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında altın ok görmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında oğlundan altın almak iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine delalet eder.

Kahve falında oğluna altın vermek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğe altın takmak kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında saça altın takmak her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında düğünde altın bilezik takmak kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, ileri gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir