AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde yasin okutmak

Kahve falında evde yasin okutmak

Kahve falında evde yasin okutmak eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, gelecekte yüzünün güleceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ün yapmayı başaracağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Kahve falında evde yasin okutmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz belli bir kimse varsa beklediğiniz yaklaşımları görebilirsiniz.

Kahve falında evde yasin okutmak kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına yorulur.

Kahve falında yasin okumaya çalışmak iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına yorulur.

Kahve falında yasin suresini okuyamamak çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yasin okuyamamak neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına işarettir.

Kahve falında yasin suresinin okunduğunu duymak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında yasini şerifi okuyamamak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yasin okutmak beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine inanılır.

Kahve falında yasin okuyanı görmek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir