AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğluna altın vermek

Kahve falında oğluna altın vermek

Kahve falında oğluna altın vermek haksızlıklara da karşı geleceğine, makbul olan mallara kavuşacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, işlerin eski haline döneceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına işaret eder.

Kahve falında oğluna altın vermek gördüyseniz:

  • Parasal konularda gelecekle ilgili kaygılar taşıyorsunuz.

Kahve falında oğluna altın takmak haneye bolluk ve bereketin dolacağına, hasret çekenlerin buluşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın ok görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlundan altın almak işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine yorulur.

Kahve falında oğluna altın vermek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında oğlunun öldüğünü duymak sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunu araba kullanırken görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında oğlunu ve torununu görmek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında oğluna araba çarptığını görmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir