AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurda gezmek

Kahve falında çamurda gezmek

Kahve falında çamurda gezmek aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, herkesin takdirini toplayacağına alamet eder.

Kahve falında çamurda gezmek gördüyseniz:

  • Yapılacak bir yol un ya da seyahatin eğitim, iş veya kişisel gelişim anlamında olumlu etkileri olabilir.

Kahve falında çamurda gezmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu yerde gezmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, onlarla arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında uçan balonla gezmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle gezmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı arabayla gezmek isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kiralık ev gezmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına işaret eder.

Kahve falında eşiyle gezmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında yurtdışında gezdiğini görmek eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir