AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle gezmek

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle gezmek

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle gezmek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, hayatının tamamen altüst olacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına rivayet eder.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle gezmek gördüyseniz:

  • Başlangıçta istenilen sonuç alınamamış bir teklifin üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle gezmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliden ağlayarak ayrılmak gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına delalet eder.

Kahve falında ayrıldığı sevgilisini görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle kavga edip ayrıldığını görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayrıldığı sevgiliye sarılmak kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayrıldıgınız sevgiliyi görmek fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına delalettir.

Kahve falında ayrıldıgın sevgiliyle evlenmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle ayrıldığını görmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir