AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşiyle gezmek

Kahve falında eşiyle gezmek

Kahve falında eşiyle gezmek müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, en büyük acılarının dineceğine rivayet eder.

Kahve falında eşiyle gezmek gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan hareketlilik söz konusu olabilir.

Kahve falında eşiyle gezmek maceralara atılacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında biriyle gezmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş gezmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kamyonla gezmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında tarihi bir yeri gezmek sermayesini riske etmeyeceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz donla gezmek birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kabede gezmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında satılık ev gezmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir