AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu yerde gezmek

Kahve falında çamurlu yerde gezmek

Kahve falında çamurlu yerde gezmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine delalettir.

Kahve falında çamurlu yerde gezmek gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz bir şeyi bir kadın, sizden önce davranarak veya sizi engelleyerek bozabilir.

Kahve falında çamurlu yerde gezmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, yeteneklerini geliştirmeye alamet eder.

Kahve falında çamurda gezmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın bir yerde gezmek yaşanan yokluğun biteceğine, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil yerde gezmek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, sağlığının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında tarihi yerde gezmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı yerde gezmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, işlerinde berekete kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerde gezdiğini görmek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerde çamur görmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir