AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurda çırpınmak

Kahve falında çamurda çırpınmak

Kahve falında çamurda çırpınmak sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, işlerin hafifleyeceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında çamurda çırpınmak gördüyseniz:

  • Politik olmanız ise, fayda sağlayan taraf olmanızı sağlar.

Kahve falında çamurda çırpınmak hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde çırpınmak sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına inanılır.

Kahve falında denizde çırpındığını görmek imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, dolandırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamura itilmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında çamurlu suyu süpürmek iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında çamur ve sel görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında çamur yol görmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine alamet eder.

Kahve falında saçında çamur görmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir