AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçında çamur görmek

Kahve falında saçında çamur görmek

Kahve falında saçında çamur görmek hakkını savunamayacağına, arif kimselerden sayılacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine alamet eder.

Kahve falında saçında çamur gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ya da sağlığınızı ilgilendiren kaçınılmaz bir durum, bazı alanlarda saha dışında kalmanıza neden olabilir.

Kahve falında saçta çamur görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında saçında çamur görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında saç çamur görmek aradığı kişiyi bulacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında saça çamur sürmek zor günler geçireceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına delalettir.

Kahve falında çamuru temizlemek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elbisede çamur görmek şeytana uyacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu suda balık görmek herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamur ve toprak görmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir