AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde çırpınmak

Kahve falında suyun içinde çırpınmak

Kahve falında suyun içinde çırpınmak endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, terfi alamayacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına işaret eder.

Kahve falında suyun içinde çırpınmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında suyun içinde çırpınmak işinden evine gidip geleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında çamurda çırpınmak bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde çırpındığını görmek kazancının katbekat artacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında orman içinde su görmek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, çok üst mevkilere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde mezar görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabı içinde su görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, rahatlık içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dükkanın içinde su görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde araba sürmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir