AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamura itilmek

Kahve falında çamura itilmek

Kahve falında çamura itilmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına tabir olunur.

Kahve falında çamura itilmek gördüyseniz:

  • Hayatın tadına varın.

Kahve falında çamura itilmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini itip düşürmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından itilmek güzel haberler alınacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında itilip düşmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından itilmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, yüksek mertebeye geleceğine delalettir.

Kahve falında arkadan itilmek daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuza itilmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında denize itildiğini görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir