AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşüp kalkmak

Kahve falında düşüp kalkmak

Kahve falında düşüp kalkmak mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına inanılır.

Kahve falında düşüp kalkmak gördüyseniz:

  • Bazı kıskanç kişiler sizi engelleyebilir.

Kahve falında düşüp hemen kalkmak kısmetinin bollaşacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşüp kalkmak kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düştüğü yerden kalkmak çok önemli noktalara geleceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına yorulur.

Kahve falında yüksekten düşüp kalkmak sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına yorulur.

Kahve falında düşüp tekrar kalkmak Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yere düşüp kalkmak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına işarettir.

Kahve falında düştüğün yerden kalkmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, para yatıracağına işarettir.

Kahve falında düşüp sonra kalkmak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir