AnaSayfa / Genel / Kahve falında düştüğü yerden kalkmak

Kahve falında düştüğü yerden kalkmak

Kahve falında düştüğü yerden kalkmak huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına delalettir.

Kahve falında düştüğü yerden kalkmak gördüyseniz:

  • Belli ilişkilerinizde veya belli iş ya da konularda eli kuvvetli olan taraf siz olsanız dahi, bazı kişileri zorlamamanızda fayda var.

Kahve falında düştüğü yerden kalkmak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında düştüğün yerden kalkmak hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yerden kalkmak ruhlarına mevlit okutacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına tabir olunur.

Kahve falında oturduğu yerden kalkmak dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, yüksek moral sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında düşüp sonra kalkmak kısmetsizlik yaşayacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına inanılır.

Kahve falında düşüp kalkmak işlerin iyiye gideceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yüksekten düşüp kalkmak ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşüp hemen kalkmak ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir