AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur düşmek

Kahve falında çamur düşmek

Kahve falında çamur düşmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında çamur düşmek gördüyseniz:

  • Sıradışı iş birlikleri bakış açınızı genişletebilir.

Kahve falında çamur çukuruna düşmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suya düşmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çamurda düşmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına inanılır.

Kahve falında sulu çamura düşmek sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına alamet eder.

Kahve falında çamurun içine düşmek tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suyun içine düşmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu çukura düşmek sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamur kuyusuna düşmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir