AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurdan ev görmek

Kahve falında çamurdan ev görmek

Kahve falında çamurdan ev görmek kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, giderileceğine, günden güne kazancının artacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına işarettir.

Kahve falında çamurdan ev gördüyseniz:

  • Daha ziyade kişisel problemler karşınıza çıkabilir.

Kahve falında evi çamurlu görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evi çamurla sıvamak istediklerini elde edeceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalettir.

Kahve falında evde çamur görmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çamurla ev sıvamak hediyeler ve elbiseler alınacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamur sıvalı ev görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına alamet eder.

Kahve falında eve çamur atmak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında evden çamur temizlemek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında çamurdan ev yapmak maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir