AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın nazarlık bulmak

Kahve falında altın nazarlık bulmak

Kahve falında altın nazarlık bulmak büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında altın nazarlık bulmak gördüyseniz:

  • Yurtdışı bağlantılı işler, yancılarla ilişkiler, seyahatler, eğitim, hukuk v.b konularda sıkıntı yaşanabilecek bir süreçtesiniz.

Kahve falında altın nazarlık bulmak huzurlu günler görüleceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına işaret eder.

Kahve falında denizde nazar boncuğu bulmak kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın nazar boncuğu görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında altın nazarlık görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına işarettir.

Kahve falında nazar boncuklu altın kolye görmek yapılan hataların telafi edileceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında altın nazar boncuklu küpe görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü nazar boncuğu görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, işlerin yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nazar boncuğu vermek sağlık sorunun kalmayacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir