AnaSayfa / Genel / Kahve falında mühürlendiğini görmek

Kahve falında mühürlendiğini görmek

Kahve falında mühürlendiğini görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına, huzurlu günler görüleceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine inanılır.

Kahve falında mühürlendiğini gördüyseniz:

  • İlerlemenize katkısı olan veya size ilham veren kişilerle zaman geçirmelisiniz.

Kahve falında mühürlü mektup görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına delalettir.

Kahve falında altın mühür görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kağıda mühür basmak çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında mühür atmak sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına rivayet eder.

Kahve falında elinde mühür görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında mühür görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı mühür görmek para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına işaret eder.

Kahve falında mühürlü yüzük görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir