AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurdan altın çıkarmak

Kahve falında çamurdan altın çıkarmak

Kahve falında çamurdan altın çıkarmak işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, rızkın genişleyeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında çamurdan altın çıkarmak gördüyseniz:

  • Paranızı güvenli yerlerde tutmanız, baştan çıkartılmanızı önleyebilir.

Kahve falında çamurdan altın çıkarmak sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında çamurdan bebek çıkarmak çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayı çamurdan çıkarmak büyük işlere girileceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalet eder.

Kahve falında çamurdan bozuk para çıkarmak uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, belki ölümler görüleceğine delalettir.

Kahve falında çamurdan balık çıkarmak ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında çamurdan çıkarmak tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında çamurun içinde altın bulmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamur içinde altın görmek üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir