AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurdan altın toplamak

Kahve falında çamurdan altın toplamak

Kahve falında çamurdan altın toplamak hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, şansın ve bahtının da açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bekarlar için evlenmeye, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine yorulur.

Kahve falında çamurdan altın toplamak gördüyseniz:

  • Aynı şekilde duygusal ilişkiler açısından da fazla şanslı değilsiniz.

Kahve falında çamurun içinden altın toplamak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurda altın toplamak hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Kahve falında çamurdan altın toplamak mutsuz ve moralsiz olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine yorulur.

Kahve falında çamurdan para toplamak ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, hayatın tadına varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurdan bozuk para toplamak sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında çamur toplamak dileklerinin gerçekleşeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine delalet eder.

Kahve falında çamurun içinden bozuk para toplamak horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamur içinde altın görmek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir