AnaSayfa / Genel / Kahve falında melek kolye görmek

Kahve falında melek kolye görmek

Kahve falında melek kolye görmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında melek kolye gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay meydana gelebilir.

Kahve falında melek kolye görmek aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında melekli kolye görmek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın melek kolye görmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında melekten hediye almak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında melekten haber almak onları gücendireceğine ve çok kıracağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine delalet eder.

Kahve falında küçük melek görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında melek şeytan görmek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında meleğin elini tutmak sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir