AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiye doğru koşmak

Kahve falında camiye doğru koşmak

Kahve falında camiye doğru koşmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında camiye doğru koşmak gördüyseniz:

  • Eyleme geçmeden önce, ne yapmak istediğinizi kafanızda tam olarak netleştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında camiye doğru koşmak işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kabeye doğru koşmak çektiği eziyetle baş başa kalacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denize doğru koşmak gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine inanılır.

Kahve falında trene doğru koşmak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güneşe doğru koşmak inancından ödün vereceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine delalet eder.

Kahve falında birine doğru koşmak övgü dolu sözler duyacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalet eder.

Kahve falında karanlığa doğru koşmak yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında mezarlığa doğru koşmak hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir