AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlığa doğru koşmak

Kahve falında karanlığa doğru koşmak

Kahve falında karanlığa doğru koşmak düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında karanlığa doğru koşmak gördüyseniz:

  • Bazı kurallar ya da aniden ortaya çıkan yerel yasalar veya prensipler nedeniyle dikkatiniz dağılabilir.

Kahve falında karanlığa doğru koşmak işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına işarettir.

Kahve falında trene doğru koşmak uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camiye doğru koşmak sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa doğru koşmak çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşe doğru koşmak evleneceğinize, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birine doğru koşmak kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denize doğru koşmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Kahve falında kabeye doğru koşmak sıkıntılarını aşacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir